Voi itku

Hämeen hitain se täällä kirjuuttelee… oon ollu maaseudun rauhassa töissä ja iliman internetittä. Piirreltyä on kyllä tullut, joten pistän näitä päivityksiä nyt tuleen täältä sivistyksen parista taas.

Huonoa seksiä #2 ei sitten ilmestynyt Tampereelle, koska kyselemilläni artisteilla oli muita kiireitä koko lkuvuoden. Möh. Juttuja otetaan vastaan edelleen. Jos sen lehden sais Kemiin? Kaikki voi osallistuu, rohkeesti vaan. Julkaisukoko on A5 kökkö valokopio. Rentoutukaa. Avautukaa. Lähettäkää. Jos ujostuttaa, miettikää, mitä Robert Crumb tekisi. Tai Julie Doucet. Sen jälkeenpä voi tehdä melkeen mitä vaan.

1 kommentti - “Voi itku”

  1. ahokoivu Kirjoittaa:

    Mulla on jo suunnitelmat valmiina, mitä teen, ny pitäis vaan piirtää se puhtaaksi! Kyl mä sen teen ihan justkohtanyt!

Jätä vastaus