Olen selkä!

Pitkän hiljaisuuden jälkeen teen paluun kas näin. Tässä välissä on tapahtunut erinäisiä asioita: Etelä-Suomen Sanomien sunnuntaisivuille piirtämästäni stripistä ilmestyi viimeinen jakso 1.4., lopettavat koko sunnuntaiosan.

Minulle käy säännöllisten sarjojen kanssa usein niin, että alun innostusta seuraa tasainen vaihe ja lopulta ideoiden ehtyminen ja kyllästyminen formaattiin. Niin nytkin. Olinkin oikeastaan helpottunut, kun kuulin sarjan lopettamisesta, itseltäni tuntuivat olevan ideat strippiä varten ihan lopussa. Ideoita kyllä riittää, mutta vääränlaisia sunnuntaistrippiin!

Helmikuussa ilmestyi Kulttuuriyhdistys Kiilalle toimittamani albumi Raivoa ja lamaannusta. Ensimmäistä kertaa Kiilan albumi koostui kokonaan sarjakuvista. Sitä voi tilata vaikkapa täältä. Mukana on useita mainioita sarjakuvabloggaajiakin, kuten Reetta Laitinen, Olli Hietala, Ville Ranta ja Hannele Richert. Kiila-albumista keskustellaan vielä syksyllä Helsingin sarjakuvafestivaaleilla ja Kirjamessuilla. Kirjan töistä koottu näyttely  on esillä Turun Cosmic Comic Caféssa lokakuussa.

Uusia sarjakuviakin on tekeillä, mutta niistä lisää tuonnempana. Juuri nyt päällimmäiset tunteet ovat helpotus ja innostus! Tännekin on luvassa taas päivityksiä.

Jätä vastaus